Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Βαρύ το πένθος!

Είναι παραπάνω από τραγικό αυτό που συνέβηκε (και συνεχίζει ακόμα σε περιοχές), με τις ατέλειωτες πυρκαγιές στην Αττική αλλά και στην Κρήτη.
Είναι μεγάλη η καταστροφή η Αγωνία αλλά και οι Θάνατοι πολλών δυστυχών κατοίκων οι οποίοι όχι μόνον έχασαν την περιουσίες τους, αλλά πολλοί και την Ζωή τους με φριχτό Θάνατο!
Η Ελλάδα  θα πρέπει να βρίσκεται σε κατάσταση Πένθους, προς Τιμήν και Σεβασμό των Θυμάτων.
Η Ελλάδα τώρα ΑΜΕΣΩΣ οφείλει να συνδράμει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τους δεινοπαθούντες συμπολίτες μας.Τέτοιες ώρες είναι που η Πολιτεία Οφείλει να δείχνει το Ανθρώπινο Πρόσωπό της!
Λυπάμαι όπως (και πάρα πολλοί 'Ελληνες), που από Απειθαρχία στους Νόμους και από Αδυναμία η καθόλου θέληση της Πολιτείας να τους εφαρμόσει, παλιά και σήμερα ακόμα θρηνούμε θύματα.
Και αναφέρομαι δια πολλοστή φορά στην Παρανομία των πολιτών και στην Απραξία της εκάστοτε Πολεοδομίας, όταν επέτρεπαν το κτίσιμο σε  δασικές περιοχές και έκλειναν τα μάτια στο έγκλημα που σε πολλές περιοχές  έγινε εφιάλτης και θάνατος ακόμα.
Χρόνια ολόκληρα ακούω για τις περιβόητες Αντιπυρικές Ζώνες. Τίποτα δεν έχει γίνει. Που θα μπορούσε να υπάρχει μία ομάδα ακόμα και του Στρατού (ΜΟΜΑ π.χ) με μία λογική αύξηση του μισθού των εργαζομένων για το πολύ αναγκαίο αυτό έργο. Θα έπαιρνε χρόνια για να φτάσουμε σε ένα σημείο ικανοποιητικό. Με συνέπεια και συνέχεια θα είχαμε προχωρήσει από πολλά χρόνια και έτσι θα αποφεύγαμε μερικές ζημιές αλλά και θανάτους,
Δεν ξέρω τι να πω! Μία ερώτηση μόνο προς τους Πολιτικούς μας όλων των εποχών που εκυβέρνησαν αυτόν τον τόπο: Αισθάνονται καλά με ότι συμβαίνει όλα τα χρόνια, με τις φωτιές των δασών και τις πλημύρες από την καταπάτηση των ρεμάτων;..........
Ας σοβαρευτούμε λοιπόν και ας επιβάλλει το Κράτος τους Νόμους οι οποίοι θα προστάτευαν τους πολίτες. Το Εγκλημα Κάποτε πρέπει να σταματήσει!!!!!!!!!!! 
Σημ: Το Σερφάρισμα Ζωής δεν θα μεταδώσει μουσική και τραγούδια συμμετέχοντας για 10 ημέρες στο Πένθος των Συμπολιτών μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου