Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟI ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ!...


SYNC BLOGS


  •  Όσοι από τους πολιτικούς αρέσκονται να εκτίθενται στα παράθυρα καναλιών, θα έπρεπε να αντιληφθούν, πως με ότι έγινε στην Ελλάδα, δεν ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ να  κρίνουν το σήμερα. Το να δίνουν σήμερα λύσεις για τα τρομακτικά προβλήματα στα οποία συμμετείχαν και οι ίδιοι με την απαράδεκτη σιωπή τους, όταν το κόμμα τους βρισκόταν στην εξουσία, είναι τουλάχιστον προσβλητικό για τον Έλληνα πολίτη. Γιατί απλά τον θεωρούν αν μη τι άλλο τουλάχιστον ηλίθιο! Κάτι τέτοιο συνέβηκε χτες πάλι στο κανάλι EXTRA 3. Ούτε λίγο ούτε πολύ, αναφερόμενος κάποιος πολιτικός σε  κάποιο  απαράδεκτο πραγματικά ετήσιο κόστος του ΙΚΑ για αναλώσιμα το 2009, προσπάθησε να    επιρρίψει την ευθύνη  στην σημερινή Κυβέρνηση, τονίζοντας πως το κόμμα του "πλήρωσε" για τα λάθη του και γι' αυτό σήμερα είναι στην Αντιπολίτευση.
  • Ο Έλληνας όμως κύριε κομματικέ  "υποστηρικτή" του τυφλού κομματισμού, μπορεί να είναι πολύ ανεκτικός, αλλά δυστυχώς για εσένα δεν είναι ηλίθιος!.....Όσοι σκέπτονται σαν εσένα (και περιλαμβάνω ακόμα και  κομματικά στελέχη του Κυβερνώντος κόμματος, τα οποία έχουν ίδιες απόψεις), εάν δεν έχετε καταλάβει αυτό, τότε το μέλλον σας στην Πολιτική, το έχετε απλά διαγράψει!....
  • Ο  κόσμος  ωρύεται και περιμένει τα  χρήματα από Διαφθορά, η ακόμα και από την  κακή  και Ανεύθυνη Διαχείριση του Δημόσιου Πλούτου, που έχουν χαθεί να επιστρέψουν  στο Κράτος. Αυτό πρέπει να γίνει ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ!....
  • Στις όποιες  επερχόμενες εκλογές, οι πάντες  θα ΠΡΕΠΕΙ να περάσουν από πολύ ψιλό σουρωτήρι! Όχι του ιδίου τύπου σουρωτήρι, σαν αυτό, από όπου  διαφεύγανε όμως πολύ εύκολα  πακτωλοί χρημάτων σε αναίσθητους  κρατικούς  δήθεν λειτουργούς, αλλά και απλούς πολίτες!
  • Οι συνταξιούχοι  και  οι άνεργοι  Πρέπει να Επιβιώσουν! Και για να γίνει αυτό  ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ  ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ!!!! .
  • Αυτά γιατί ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ!......

  •              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου