Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! ΛΙΓΟ ΦΩΣ!!!!!



SYNC BLOGS


 Και να εκεί που τα πάντα ήτανε μαύρα και άραχνα και η Αβεβαιότητα μας πλάκωνε την ψυχή, από την Κρίση της Διαφθοράς και της Λαμογιάς, από την ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ αλλά και  την υποβάθμιση του κύρους της Πατρίδας μας στο εξωτερικό........ήρθαν τα δύο γκολ της Εθνικής Ελλάδας επί της  Εθνικής Νιγηρίας και μας αγάλλιασε! Ξεφύγαμε ντε από τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, από  τις συνεχείς  συζητήσεις και αναφορές στο Μέλλον που δεν έχει και πολύ Μέλλον και........ηρεμήσαμε....έστω για λίγο. Μόνο με την Ελπίδα πως ίσως περάσουμε και στο επόμενο στάδιο της διοργάνωσης.....αυτό αρκεί για να γελάσει λίγο το χείλι μας! Για ν' ανακουφιστεί η ψυχή μας. Για να πάρουμε μια ανάσα από τις συνεχείς " επιθέσεις" στα εργατικά και ασφαλιστικά  Δικαιώματα  του Πολίτη. Ο οποίος χωρίς καμία ευθύνη άγεται και σύρεται στα Τάρταρα, επειδή  ασυνείδητοι  κρατικοί λειτουργοί μας έπιναν το αίμα για χρόνια και εμείς  σαν άλλοτε πασσάδες ξαπλωμένοι στον καναπέ του βολέματος , ξανοιγόμαστον  σε δάνεια για  φρου-φρου και αρώματα και μεγαλεία απαράδεκτα για την τσέπη μας.
Αλλά ας  διασκεδάσουμε με την Εθνική μας! Να είναι καλά τα παιδιά και να τα προσέχουμε κάτι παραπάνω. Όχι μόλις χάσουν τότε τα φτύνουμε αυτά και τον προπονητή τους. Ο   Γερμανός προπονητής  Όττο Ρεχάγκελ  μας έφτασε πολύ ψηλά! Μια Ελλάδα που νίκησε την Ευρώπη και 4 φορές παρουσιάζεται να συναγωνιστεί ανάμεσα σε 32 κράτη σε παγκόσμια Οργάνωση, έχει το αποτέλεσμα που για κανένα άλλον τομέα δεν είχαμε ποτέ όλα τα περασμένα χρόνια σε κανέναν από τους άλλους τομείς αυτής της χώρας. 
Έλληνες ας μην λησμονούμε πολύ γρήγορα. Ας αποβάλλουμε αυτό το  γονιδιακό σύνδρομό μας.
Το  Ελληνικό  μπάσκετ  το ποδόσφαιρο  το πόλο ανδρικό και γυναικείο αλλά και άλλα ομαδικά η ατομικά αθλήματα ας μην τα  υποτιμάμε. Είμαστε η  Χώρα των 11.000.0000   κατοίκων και τα βάζουμε με πολλαπλάσιους  ξένους πληθυσμούς. Τα Αθλητικά μας αποτελέσματα είναι πολύ καλύτερα από όλα τα άλλα μας αποτελέσματα (οικονομικά, πολιτικά, κοινωνικά κ.λ.π.)
Αν μπορούσαμε να είχαμε έναν  πολιτικό Ρεχάγκελ στην Διακυβέρνηση της χώρας, θα είμαστε σίγουροι για την επιτυχία μας και προπάντων για την μελλοντική μας Ασφάλεια.
'Αλλο βέβαια η διοίκηση 20-30 ατόμων και άλλο πράγμα η διοίκηση 11.000.000   Ελλήνων !
Εκεί είναι μάλλον  που μπερδεύει  το  πράγμα......
Γι' αυτό Ελπίζουμε στην επόμενη νίκη της Ελλάδας!........Για την Πατρίδα ρε γαμώτο!..
                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου