Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ;....

Ήταν παραπάνω από  μαθηματικά εξακριβωμένο, πως σύντομα θα ξεσπούσαν διαφωνίες μεταξύ των τριών κομμάτων που στήριζαν  την Κυβέρνηση Σαμαρά. Και αυτό γιατί για πρώτη φορά συνεργάζονται 3 κόμματα με διαφορετικές  απόψεις. Ευχής έργον θα ήταν  ν΄αποφάσιζαν όλα τα κόμματα  λόγω  Εθνικής Ανάγκης πλέον να ενωθούν σε μία Κυβέρνηση "γροθιά" απέναντι  στο τεράστιο Οικονομικό Πρόβλημα της χώρας. Δια το οποίο βέβαια κύριοι υπεύθυνοι με αναλογικότητα χρόνου Διακυβέρνησης είναι τα δύο κόμματα. Του  ΠΑΣΟΚ και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
Είμαστε όμως Έλληνες και δεν μπορούμε να γίνουμε όχι μια γροθιά, αλλά ακόμα και  μία χαλαρή χειραψία μεταξύ μας είναι πρόβλημα. Και είναι πρόβλημα γιατί εθισμένοι κομματικά, βάζουμε επάνω από όλα το κομματικό μας συμφέρον και μέσα από αυτό την καρέκλα μας! Έχουμε δυστυχώς έλειμμα  Δημοκρατίας και επομένως και έλλειμμα Πατριωτισμού! Γιατί είναι όλως διόλου ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για πολιτικούς, αυτήν την πολύ δύσκολη ώρα, να παίζουνε την χώρα "κορώνα γράμματα!  Όπως απαράδεκτο είναι να παίζουν μέχρι τώρα με την τύχη των εργαζομένων στην ΕΡΤ! Εκεί σίγουρα γινόταν ένα πάρτι μεγάλο οικονομικών αυθαιρεσιών και αδικιών, δεν παύει όμως να υπάρχουν εργαζόμενοι οι οποίοι  εργάζονταν με  λογικούς μισθούς. Αυτό που γινόταν στηνη ΕΡΤ, οι  ίδιοι οι πολιτικοί μας είπαν πως σχεδόν γινόταν γενικά στο Δημόσιο. Αυτό δεν σημαίονει όμως κ. Σαμαρά, πως  αστραπιαία  "σκοτεινιάζεις " την ΕΡΤ, μέσα σε μία νύκτα!
Είναι αναπάντητο το ερώτημα, πως  ένας ολόκληρος Οργανισμός του Δημοσίου να μην διαθέτει μία Διοίκηση η οποία  από μόνη της, θα έπρεπε και ειδικά αυτούς τους χαλεπούς καιρούς να δραστηριοποιηθεί και να   επιβάλλει το νοικοκύρεμα. Ακούσαμε για 30 περίπου προσλήψεις με μεγάλους  μισθούς, στην ΕΡΤ, μόλις προ ολίγου! Προσλήψεις  "διορισμούς" από τη ίδια την Κυβέρνηση, η οποία "κόπτεται" για  την  Αναδιοργάνωση της ΕΡΤ!
Γιατί έως τώρα δεν εκδιώχθηκαν εκείνοι που όπως ακούσαμε ήταν  αφανείς εργαζόμενοι και απολάμβαναν με αυτόν τρόπο δύο μισθούς αφού εργάζονταν και αλλού;.....
Γιατί δεν εκδιώχθηκαν εκείνοι οι οποίοι και ελάμβαναν  τεράστιους μισθούς όπως πάλι ακούσαμε να λέγεται;.....
Έχασαν το σάλιο τους  οι "κακοί Ευρωπαίοι", με το να μας επαλαμβάνουν να διώξει το Δημόσιο εκείνους οι οποίοι (περίπου 2000), ήταν ήδη κατηγορούμενοι για  διαφθορά η απιστία στη εργασία τους;.......Με το μυαλό τους "κολημμένο"  στην απώλεια των ψήφων (το ίδιο πάντα βιολί), πέρασε ο χρόνος και τώρα, οι πολιτικοί μας τρέχουνε και δεν φτάνουμε. Απελπισμένοι λοιπόν τα βάλανε   με άτακτο και ανόητο πρόχειρα τρόπο κατά της ΕΡΤ! Και έτσι άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου!
Υπάρχει όμως δυστυχώς και κάτι άλλο! Αυτοί οι οποίοι  οδηγούν τον Συνδικαλισμό της ΕΡΤ, τόσα χρόνια πως λειτουργούσαν;......Οι συνδικαλιστές  παράλληλα με τα συμφέροντα των εργαζομένων,  θα έπρεπε  να έχουν την υποχρέωση  να ενδιαφέρονται και για την βιωσιμότητα της επιχείρησης. Όχι μόνο να αγωνιζόμαστε για αυξήσεις, αλλά να  προφυλλάτουμε και τον κάθε εργαζόμενο, από τυχόν παρεμβάσεις, διαφθορά και κακοδιαχείριση που μαθηματικά θα οδηγούσαν την επιχείρηση σε πολύ σοβαρά πρόβλημα! Ας μην αισθάνονται λοιπόν  υπερασπιστές της Δημοκρατίας! Γιατί δεν είναι Δημοκρατικό, ούτε να μην εργάζεσαι, ούτε και  ν' απολαμβάνεις μισθούς χωρίς κόπο!  
Όσον αφορά την Αξιωματική Αντιπολίτευση, η οποία στην ουσία  προτιμάει ένα ίδιο Κράτος με το χθεσινό (γιατί από πουθενά δεν βγαίνει πως θα βρει τα χρήματα για να διατηρήσει και να καλυτερέψει όλα αυτά που υπόσχεται), πολύ  φοβάμαι πως εάν έλθει  στην εξουσία, αμέσως την επομένη θα αρχίσει να κάνει τις γνωστές πια από όλους "κωλοτούμπες"! Γιατί πολύ απλά βρήκε και αυτή  καμμένη γη! Καμμένοι από όλη αυτήν την υπόθεση δυστυχώς βγαίνει πολύς κοσμάκης, ο οποίος ούτε συμμετείχε σε  παρανομίες και διαφθορά, αλλά με σκυμμένο το κεφάλι πάντα πληρώνει, πληρώνει και εάν δεν έχει έχει φτάσει  στο σημείο ακόμα και ν' αυτοκτονεί!
 Λίγη ντροπή λοιπόν κ. Πολιτικοί όλων των παρατάξεων! Η Ελλάδα βρίσκεται σε κίνδυνο και μόνο ΕΝΩΜΕΝΟΙ  αλλά και ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ,  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  μπορεί να ξεφύγουμε την απόλυτη καταστροφή! Το σήριαλ τελείωσε! Παράλληλα με την  Αναδιοργάνωση και το νοικοκυριό στο κράτος, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ  η Κάθαρση του Πολιτικού Συστήματος από άτομα, πολιτικούς η συνδικαλιστές τα οποία για πολλά χρόνια εργάστηκαν για τον ΕΑΥΤΟΝ τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου