Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Πώς μπορεί να επηρεάσει άμεσα την καθημερινότητα των Ελλήνων η επιστροφή στην ανάπτυξη (0,6%) το 2014;

Πώς μπορεί να επηρεάσει άμεσα την καθημερινότητα των Ελλήνων η επιστροφή στην ανάπτυξη (0,6%) το 2014;
Επειδή έχουμε κουραστεί ψυχικά πολύ από τα "σκαμπανεβάσματα" των αναλύσεων περί Ανάπτυξης στο άμεσο μέλλον της χώρας αυτής, έχουμε γίνει δυστυχώς όλοι μας "άπιστοι " Θωμάδες! Χρειάζεται πολύς χρόνος για να επανέλθουμε  στην πίστη για Αισιοδοξία! Ακούσαμε τόσα, λουσθήκαμε τόση Διαφθορά και Κακοδιαχείριση (που ακόμα συνεχίζεται) και ουσιαστικά μας έχουν  ξεκάνει ψυχικά. Ποια είναι  η Αλήθεια και πιο το ψέμμα  δεν μπορούμε  να διακρίνουμε. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να μείνουμε όρθιοι στα πόδια μας και να συνεχίζουμε να ψάχνουμε και να στηρίζουμε την Αλήθεια! Όσο μικρή είναι και αυτή.
Εκείνο που παραμένει ακόμα πραγματικά συχαμερό και απαίσιο, είναι που τα όποια κόμματα Ακόμα επιμένουν να συμπεριφέρονται  με τρόπους ψηφοθηρικούς και  ωφέλιμους στο κόμμα και δεν έχουν καταλάβει πως  ο Έλληνας ήρθε η ώρα που θα  θέσει πολλούς πολιτικούς εκτός μάχης!
Και αυτό θα είναι το πρώτο ουσιαστικό Κέρδος για την ουσιαστική Αναβάθμιση αυτής της  πλούσιας (το τονίζω) και πανέμορφης αυτής χώρας! Το εύχομαι ολόψυχα! Γι' αυτό και Ελπίζω....... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου