Σάββατο 3 Μαΐου 2014

          Η  Αξιοκρατία   στην Πράξη!

Με τα παρακάτω γραφόμενα, επιθυμώ, ν’ αναδείξω, το πόσο ασυνεπείς είναι οι πολιτικοί μας, όταν διαφέρουν σε  αυτά, που λένε, από αυτά που στην πραγματικότητα κάνουν. Το παράδειγμα αναφέρεται, σε μία επιλογή της Νέας Δημοκρατίας (με συμφωνία υποθέτω και του Πασόκ), όσον αφορά τους υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές. Εννοείται, πως η ίδια τακτική ακολουθήθηκε από όλα τα κόμματα.
Συγκεκριμένα η επιλογή του κ. Θ. Ζαγοράκη, είναι η απόδειξη αυτής της τακτικής, που για μένα αντιβαίνει τους όρους μιας  υποτιθέμενης ύπαρξης της Αξιοκρατίας. Ο καθ’ όλα  άριστος άνθρωπος και μεγάλος παίκτης του Ποδοσφαίρου, θα μπορούσε  κάλλιστα ν’ αξιοποιηθεί σε  κάποια σοβαρή και υπεύθυνη θέση στον τομέα της  Εθνικής μας  Ομάδας. Εκεί η εμπειρία του και η Γνώση του χώρου και του Αθλήματος γενικά θα μας ωφελούσε ουσιαστικά. Στα έδρανα όμως του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, πως θα αισθανόταν; Θέλω να πιστεύω, πως παρασύρθηκε ο άνθρωπος και οδηγείται σε δρόμους, όπου κινδυνεύει, να κάνει  λιγότερο καλό στην υστεροφημία του.
Είναι όμως αναφαίρετο δικαίωμά του, να λάβει μέρος στις εκλογές και προσωπικά εύχομαι το καλύτερο γι’ αυτόν.
Επιθυμώ όμως να ερωτήσω τους, όποιους συμμετέχουν σε παρόμοιες επιλογές:
Δηλαδή μπορούν ακόμα και να επιλέξουν π.χ τον κ. Στουρνάρα  να  μπει στην Εθνική Ποδοσφαιρική Ομάδα, για να βοηθήσει την Ελλάδα;…
Το δεύτερο ερώτημά μου είναι: Γιατί τονίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, η επιλογή του αξιότιμου κ. Γλέζου ως Ευρωβουλευτή με το δικαιολογητικό, πως αυτός ο άνθρωπός μας, θα επιδιώξει να αγωνιστεί ειδικά για το επί τόσα χρόνια άλυτο πρόβλημα της χώρας μας, σχετικά με τις Κατοχικές Αποζημιώσεις προς  αυτήν.
Πως όλα τα υπόλοιπα κόμματα, δέχονται αυτήν την εξήγηση;..
Δεν είναι καθήκον ΟΛΩΝ  ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ν’ αγωνιστούν  για το Χρέος προς εμάς, αυτό την στιγμή που η Πατρίδα μας στενάζει από ένα τεράστιο Χρέος προς αυτούς;
Θα μιλήσει ποτέ κανείς, για να μάθουμε και εμείς όλοι, τι ακριβώς έγινε, πότε έγινε και ποιος το έκανε, εάν έκανε;….
Αυτή η Σιωπή για το τεράστιο αυτό θέμα Πότε θα λυθεί;……….   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου