Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Οι πολίτες επιμένουν να αποκαλυφτούν εκείνοι που ζούσανε εις βάρος των υπολοίπων!

Την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι, τυχαία άκουσα στην ΕΡΤ, κάποιο Δημόσιο Στέλεχος (η και Κυβερνητικό- δεν πρόλαβα, να το μάθω), πως  η Κυβέρνηση  ανακάλυψε 440!!!!! Οργανώσεις  στις οποίες δήθεν απασχολούνταν  πολλοί εργαζόμενοι, οι οποίοι ούτε και εμφανίζονταν σε κανέναν χώρο εργασίας, αλλά  εμισθοδοτούντο ΚΑΝΟΝΙΚΑ (Θεός γνωρίζει από πότε)! Και ο δημοσιογράφος ερωτά: Και εσείς τι κάνετε τώρα;...."Προσπαθούμε να τους εντοπίσουμε!"ήταν η άμεση απάντηση του  Στελέχους.
Η ερώτηση η δική μου είναι: Προηγείται ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ να διακόψετε την μισθοδοσία τους ΑΜΕΣΩΣ! Και μετά αφού τους εντοπίσετε (σίγουρα  σε κάποιος τραπεζικούς λογ/σμούς μπαίνανε τα λεφτά) και να τους πάρετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ! Κυνηγώντας παράλληλα και όποιους τους κάλυπταν! Ούτε φυλακές ούτε παραπάνω έξοδα. Δημόσια Διαπόμπευση και Δήμευση ακόμα και κατοικιών! Πρώτα όλα αυτά και μετά να κυνηγήσετε εκείνους που  κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους, επειδή κάποτε πήρανε (εύκολα) δάνειο με όρους απαράδεκτους από τις τράπεζες που, δίνανε  απεριόριστα και στον οποιονδήποτε δάνεια!
Τέτοια ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ο πολίτης διψάει να δει και όχι οριζόντιες μειώσεις κατά  πάντων ανεξαιρέτως!
Μόνο έτσι η Κυβέρνηση αυτή θα μπορέσει να σταθεί! Δύσκολο πολύ! Αλλά ΜΕΤΡΑΕΙ  το σκεπτικό και η Δικαιοσύνη! Αλλιώς να περιμένουμε και άλλες ταλαιπωρίες........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου