Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΤΕΡΜΑ ΤΟ 'ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ"!



ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ:  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
Όποιο κανάλι και αν  παρακολουθήσουμε, πρωί μεσημέρι και βράδυ στις έρημες συντάξεις θα καταλήξουν. Ο ένας το μακρύ του και ο άλλος το κοντό του. Και έχουμε και μία Κυβέρνηση, που δεν ξεκαθαρίζει το όποιο τοπίο. Απλά ο κ. Πρωθυπουργός τονίζει πως η Αντιπολίτευση και τα Κέντρα Αντίδρασης, θα κινδυνολογούν κάθε ώρα και στιγμή. Λες και τα πράγματα γενικά δεν είναι τρομακτικά από μόνα τους! Εκείνος ίδιος προσωπικά ήταν ο πρώτος διδάξας με την φοβέρα της πτώχευσης και μάλιστα, μας παρότρυνε να μην πληρώνουμε τους φόρους και τις αυξήσεις τους γιατί ήταν «εγκληματικοί»! Ενώ τώρα «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»! Ακούμε μια Ζωή τις θεωρίες τους και πληρώνουμε μία Ζωή, υποσχέσεις χωρίς βάση. Απλά μεγάλα ψέματα. Και κάποια στιγμή ξέσπασε στο κεφάλι μας, η τεράστια φούσκα της Υπερκατανάλωσης και της Ασυδοσίας, που ίδιοι οι Πολιτικοί πρώτοι και μετά εμείς, τροφοδοτήσαμε και τα τινάξαμε όλα στον αέρα1 Σήμερα όλοι τους μεγάλοι Πατριώτες μαλώνουν μεταξύ τους για το ποιος θα  σώσει πρώτος  την ρημάδα την Ελλάδα! Αυτό το δώρο της Φύσης μέσα στο οποίο ζούμε και δεν είμαστε άξιοι, όχι να το αξιοποιήσουμε, αλλά με το « δεν βαριέσαι» μας ακόμα και να την εξαφανίσουμε προσπαθήσαμε. Και για να καλυφτούμε μας έφταιξαν πάντα οι «κακοί» ξένοι!
Γι’ αυτό λοιπόν δώστε ένα τέλος στο θέμα των συντάξεων και αρχίστε να λέτε αλήθειες! Και ο πολίτης θα καταλάβει, (που ήδη έχει αρχίσει και καταλαβαίνει-άργησε πολύ, αλλά πάλι κέρδος θα είναι).
Όσο για εσάς τα κανάλια, ξεκαθαρίστε την θέση σας, πληρώνοντας τους ανάλογους φόρους αποκτώντας νόμιμες άδειες και μην συνυπολογίζετε, τις «εξυπηρετήσεις» προς τα πολιτικά κόμματα, τα οποία και αυτά πρέπει να «καθαρίσουν» την θέση τους! Καλές όλες οι «καρέκλες σας» (Πολιτικών και Καναλιών) αλλά κάποτε πρέπει αυτή η ασυδοσία να τελειώνει. Όταν αναφερόμαστε σε Τηλεοπτικά Κανάλια εννοούμε και την ΕΡΤ! Εκεί την ευθύνη έχει η κάθε Κυβέρνηση!
Να αναλάβει λοιπόν ο καθένας τις ευθύνες του σε αυτόν τον πανέμορφο Τόπο και να σταματήσουν τα «Παραμύθια της Χαλιμάς». Τέρμα το Κουτόχορτο!
ΚΑΛΗ  ΣΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ! ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ! Η ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!.......  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου