Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

Μα τέτοια Εγκεφαλική "δυσκοιλιότητα";...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ   ΚΑΙ    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ     ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ
Και η κριτική αυτή δεν αφορά κομματική αντιπαλότητα. Την ουσία του προβλήματος θέλει να προβάλει. Που είναι πασίγνωστη και από όλους! Χωρίς Ανάπτυξη ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ! Εάν δεν δημιουργηθούν θέλεις Εργασίας ούτε ο Λαός θα  ανασάνει, αλλά ούτε και τα Ταμεία του Κράτους θ’ αρχίσουν να αναπνέουν! Υπάρχει μάλιστα και πολύ μεγάλος κίνδυνος, οι περισσότεροι πολίτες να μην μπορούν να πληρώσουν τους συνεχώς αυξανόμενους φόρους (όχι από κομματική εντολή, όπως το ζήσαμε στο πρόσφατο παρελθόν από το ίδιο αυτό κόμμα όταν βρισκόταν στην Αντιπολίτευση, αλλά από ξεκάθαρη ΑΔΥΝΑΜΙΑ!
Για παράδειγμα σήμερα το πρωϊ, σε κανάλι (ΕΡΤ η ΣΚΑΙ-ΔΕΝ θυμάμαι), σε ερώτηση της Αντιπολίτευσης σε κάποια κυρία του Σύριζα (αδύνατον να θυμηθώ τα ονόματα), γιατί καθυστερεί η Κυβέρνηση να προχωρήσει σε επενδύσεις αυτή πολύ σίγουρη απάντησε:
«Είδαμε όρους προσφορών επενδυτών και κάναμε πίσω. Θέλει το θέμα μεγάλη προσοχή!»
Και ποιο ήταν το πρόβλημα, ερώτησε ο δημοσιογράφος. «Υπήρχε όρος που έθεταν οι επενδυτές πως εάν υπήρχε καθυστέρηση από την Αρχαιολογική Υπηρεσία σε κάποια έγκριση για την επένδυση πέραν των 6 μηνών τότε θα έπρεπε το Κράτος να πληρώσει τις ποινικές ρήτρες!»
Και ερωτώ: Δεν είναι όλοι οι Πολιτικοί μας οι οποίοι έστω πολύ αργά παραδέχονται πως το Τέρας της Γραφειοκρατίας δεν πρέπει να γίνει το φρένο για την Εξέλιξη; Τι νομίζουν δηλαδή ορισμένοι «εγκέφαλοι», πως υπάρχουν ηλίθιοι επενδυτές που θα διακινδυνέψουν να χάσουν λεφτά, ειδικά τώρα που μόνοι μας αποκαλυφτήκαμε για το πόσο ανοργάνωτοι και υπεύθυνοι είμαστε;….. Διερωτώμαι πραγματικά αυτοί οι περιβόητοι και ακριβοπληρωμένοι «σύμβουλοι» από ποιον Πλανήτη μας ήρθαν! Που θα έπρεπε κανονικά με την συνδρομή τους (σαν ειδικοί), να τρέχουμε σήμερα για ψάξιμο της Προόδου με μεγάλη ταχύτητα; Και αντί αυτού φρενάρουμε σαν αναποτελεσματικοί μοιρολάτρες, εξωπραγματικοί και τελικά καταστρέφουμε την Χώρα! Και όταν μιλάμε για Πατρίδα η Χώρα εννοούμε 11.000.000 ψυχές! 11.000.000 Ανθρώπινες Ψυχές! Αυτό μπορούνε να το αντιληφτούνε οι όποιοι Διοικούντες την Ελλάδα; ………..   

Διαφημίσεις ατέλειωτες!!!

Αρκετά πια με τις κρέμες και τα πασαλείμματα!!! Δεν μπορώ πια να αντέξω τις υπερβολικές διαφημίσεις ορισμένων καναλιών. Γεμίσαμε  κρέμ...