Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Καλές οι ευχές...αλλά.........διψάμε και γι' αποτελέσματα από την "Διαπραγμάτευση"!

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΥΓEIΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ!

Φτάνουν όμως αυτές οι ευχές;........Κάποτε πρέπει να τελειώνει το Κομματικό γενικά παιχνίδι και να μάθουμε για τελικά αποτελέσματα, που θα μας πούνε την αλήθεια όσο σκληρή και αν είναι. Γιατί πολύ  φοβάμαι πως όλοι οι Πολιτικοί Δεξιοί και Αριστεροί η Ροζ την γνωρίζουν, αλλά ο ένας  μελετάει για το πως θα την παρουσιάσει και ο άλλος για το πως να μας πείσει πως εάν έλθει στα πράγματα, θα καταφέρει να τον ανεχτούμε. Όλοι τους όμως καλά γνωρίζουν και ποντάρουν στα σίγουρα σε αυτό, πως έχουμε δηλαδή "οριμάσει" στην Ανασφάλεια αλλά και δεν αντέχουμε πλέον την καθημερινότητα, οπότε ότι και να γίνει, τουλάχιστον θα πούμε "επιτέλους ήλθε ένα τέλος!!....
Από την επόμενη όμως ημέρα θ' αρχίσουμε να τους βλαστημάμε τους όποιους είναι στην εξουσία γιατί η καθημερινότητα θα συνεχίσει για αρκετό χρόνο να είναι αφόρητη!
Δηλαδή γενικά πρόκειται για το πως θα μας το σερβίρουν το "γλυκό'!  ........
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ! Ο Άνεργος θέλει Εργασία! Ο Ανάπηρος χρειάζεται ΑΜΕΣΩΣ Βοήθεια από την Πολιτεία! Ο Αρρωστος χρειάζεται την δυνατότητα να μπει στην Εντατική από Χτες!
Και πολλά -πολλά άλλα που έλειψαν από την καθημερινότητα εδώ και χρόνια.
Το ερώτημα  όλων των Πολιτών τελικά  είναι: Αδιάφορο με το ποια Πολιτική Παράταξη θ' αναλάβει τα Ηνεία της Διακυβέρνησης θα είναι εις θέση αυτή να αντιμετωπίσει κάλε μέρα όλα αυτά τα προβλήματα που γέννησαν τόσα χρόνια τα περασμένα αλλά και διογκώθηκαν την τελευταία διετία από Ιδεολογίες και Συμπεριφορές Πρωτόγνωρες σε Πολιτικά Διεθνώς γενόμενα;....Καίριο το ερώτημα!...Γιατί μιλάμε για την ίδια Νοοτροπία μέσα από την οποία, το ότι ζήσαμε καθ' όλη την διαρκεία της Ζωής μας δεν μας διασφαλίζει σίγουρα πως κάτι άλλαξε εν τω μεταξύ σε αυτόν τον τόπο,  σε ότι αφορά το Παρελθόν! Και γι'αυτό αισθανόμαστε μετέωροι  για το Μέλλον!

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η  ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΕΑΥΤΟΥΛΙΚΗΣ ΜΑΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ  ΣΕ ΜΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΊΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ!

ΑΥΤΟ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΜΑΣ, ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΩΝΕΨΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ;....
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ, Θ' ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ;....

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΠΙΑ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!......

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΔΟΜΥΧΟΙ ΦΟΒΟΙ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΦΟΒΟΙ!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου