Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Πρόστιμα αντί λουκέτου σε κατηγορία επιχειρήσεων για μη έκδοση απόδειξης

Πρόστιμα αντί λουκέτου σε κατηγορία επιχειρήσεων για μη έκδοση απόδειξης: Πρόστιμα έως 5.000 ευρώ θα μπορεί να επιβάλλει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για μη έκδοση αποδείξεων σε κατηγορίες επιχειρήσεων που θα προσδιοριστούν με αποφάσεις της. Πρόκειται για επιχειρήσεις, όπου υπάρχει δυσκολία στην επιβολή «λουκέτου»....





Σημ:

H στήλη δεν γνωρίζει το γιατί υπάρχει δυσκολία λουκέτου στους παρανομούντες και θεωρεί πως λόγω της μεγάλης Παρανομίας ( σε πολλά είδη Τουριστικών Επιχειρήσεων), από Φοροδιαφυγή μέχρι και μεγάλη Μαύρη Εργασία και εκμετάλλευση  Εποχιακών εργαζομένων, επιμένει στο ριζικό μέτρο της Απομάκρυνσης από την Αγορά εκείνων οι οποίοι δημιουργούν μεγάλη Ζημιά στην μοναδική μέχρι τώρα μεγάλη μας Βιομηχανία! 
Επιμένουμε στην ποιότητα των Τουριστών (Οικονομική Δυνατότητα) και όχι στην Αριθμητική τους μόνο αύξηση! Στοχεύουμε στη αύξηση Εσόδων! Αυτός είναι και ο Λόγος που θεωρούμε πως δεν μπορούν όλοι (όσοι δεν διαθέτουν   τα αναγκαία Προσόντα για κάθε Τουριστική Επιχείρηση να ευρίσκονται στην Αρένα των Υπηρεσιών και ν' αμαυρώνουν Τουριστικά την Χώρα μας η οποία διαθέτει  τα καλύτερα Φυσικά Χαρίσματα Παγκοσμίως!
Ένας σοβαρός λόγος διαφωνίας για τα πρόστιμά είναι πως οι παράνομες Επιχειρήσεις  πάντα φρόντιζαν να προσθέσουν το πρόστιμο στον επόμενο πελάτη!
Λουκέτο πάντως δια παντός πρέπει να επιβάλλεται όταν για 2η φορά η Επιχείρηση διαπράττει παρανομία! Μόνο έτσι ο σκύλος μπορεί να φυλάει τα πρόβατα απ' τους Λύκους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου