Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Ανακατατάξεις συμφερόντων στην Μεσόγειο!........

           


             Δημιουργία κάποιου περίεργου κλίματος στην Μεσόγειο!
Πολλά και διάφορα κυκλοφορούν σχετικά με γωπολιτικές και άλλες αλλαγές στην περιοχή της Μεσογείου όπου και ανήκομε. Έχουμε την ατέλειωτη Αξιολόγηση που μας κρατάει τα νεύρα τεντωμένα και εδώ και καιρό πολλά γίνονται γύρω από τις συνεννοήσεις  απειλές αλλά και συμφωνίες μεταξύ ΗΠΑ Ευρώπης αλλά και του Ισραήλ. Στις απειλές πρωτοστατεί η Τουρκία η οποία από ότι ακούγεται συντάσσεται με την Περσία αλλά και του Ισλαμικού Κράτους των ISIS!
Αι ΗΠΑ κατά Πρόεδρο Τράμπ επιδιώκει την αποχώρηση από το Νάτο και η Ευρώπη συζητεί την συμμετοχή στο ΝΑΤΟ του Ισραήλ και της Αιγύπτου. Δηλαδή τα κράτη που θα συνεργασθούν στην εκμετάλλευση των ΑΟΖ που γειτνιάζουν μεταξύ Ισραήλ και Αιγύπτου μία μεγάλη κερδοφόρα περιοχή άντλησης πετρελαίου και φυσικού αερίου. 
Μέσα σε όλα  αυτά τα οποία αντιλαμβάνομαι απλά (χωρίς καμία διαβεβαίωση) γιατί η κατάσταση δείχνει ρευστή, εμείς έχουμε το καρκίνωμα του Χρέους, το οποίο μας έχει στριμώξει για τα καλά. Και αυτό γιατί εκτός της Κακοδιοίκησης που είχαμε για πολλά χρόνια και της Σπατάλης και Διαφθοράς κυρίως για ψηφοθηρικούς λόγους, τα δύο τελευταία χρόνια, αντιλαμβάνομαι πια στην ηλικία που είμαι, πως δεν γνωρίζουμε γενικά και ούτε ακριβώς τα πραγματικά μας προβλήματα. Ούτε οι προηγούμενοι αλλά και ούτε και οι τελευταίοι (ένα φοβερό μείγμα από παλιό και υποτίθεται νέο σχήμα), δεν εμείωσαν τον κίνδυνο της Χώρας!
'Οταν σκέπτομαι, πως δεν παράγουμε σχεδόν τίποτα, εισάγουμε τα περισσότερα και η Ανεργία είναι στο Ζενίθ, με τέτοιο Χρέος, ούτε να σκεφτώ δεν μπορώ για το πως αυτή η Χώρα θα γλυτώσει από την καταστροφή. Όχι δεν θέλω να είμαι καταστροφολόγος, αλλά λυπάμαι που το λέω δεν με πείθει Κανείς!
Σίγουρα από το πολύ κακό, θα διαλέξει ο λαός το λιγότερο κακό. Τα νούμερα όμως δεν βγαίνουν! Και θα πρέπει αυτήν την απόλυτα δύσκολη ώρα (που πάλι είναι αργά) ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ! 
Έχουμε σε εξέλιξη και το πρόβλημα της Κύπρου (που και γι΄αυτό δεν φρόντισαν για 33 χρόνια οι προηγούμενοι!.....
Μπλέξαμε και με το Μεταναστευτικό και κύριος οίδε εάν ο Σουλτάνος Ερντογκάν επάνω στην αγωνία του (γιατί μάλλον τον βλέπω ν' αγωνιά πολύ), μπας και κάνει κάποια επιπόλαιη κίνηση, η οποία όμως μπορεί να μας στοιχίσει πολύ από την πλευρά της Εθνικής μας Βιομηχανίας, τον Τουρισμό!
Χρειαζόμαστε μεγάλη προσοχή στις κινήσεις μας σαν Υπουργεία Εξωτερικών  και Άμυνας!
Και μέσα σε αυτό όλο το Πρόβλημα, των Ανέργων, των πολιτών που Αυτοκτονούν, των παιδιών που δεν μπορούν να τραφούν λόγω αδυναμίας των γονέων και ακούω (εάν δεν είναι αλήθεια αυτό οφείλει η Κυβέρνηση να βγει στα κανάλι και να το διαψεύσει, μοιράζοντας και αυστηρότατες μηνύσεις),πως μας κοστίζουν οι σύμβουλοι των Υπουργών 26 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, τότε όπως όλοι μας παθαίνω ίλιγγο Αηδίας!....
Από χτες όλες οι άσκοπες και άχρηστες σπατάλες με στόχο μοναδικό το βόλεμα ημετέρων, όφειλε η Κυβέρνηση την οποία ο Λαός εψήφισε 2 φορές συνέχεια, να τις εξαφανίσει τις περισσότερες αντί να δημιουργεί νέες. Έτσι θα είχε το απόλυτο  δίκιο  να ισχυρίζεται πως αντιπροσωπεύει  την Διαφορά από τους προηγούμενους. Πρέπει όμως να βγει και να το πει!
Επιτέλους ας αφυπνησθούν όλοι οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ μας!.....
Ο Λαός δεν αντέχει πλέον με λύσεις στο γόνατο!....Και δε υπάρχει τώρα για χάσιμο ούτε λεπτό!..........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου