Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Ένα Φως στο σκοτάδι!.....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Είναι η είδηση της ανάληψης από σήμερα της Διαχείρισης των αεροδρομίων μας από την Εταιρεία
Fraport!
Κάτι που καθυστέρησε αδικαιολόγητα τόσον καιρό μια που  η Τουριστική σαιζόν έχει ήδη αρχίσει.
Οι καθυστερήσεις στις Ιδιωτικοποιήσεις, ήταν και συνεχίζουν να είναι η απαγόρευση για την Χώρα μας, να εισπνεύσει λίγο Οικονομικό Οξυγόνο!
Με ταχύτητα φωτός οφείλει η Κυβέρνηση να προχωρήσει στο άνοιγμα της Ανάπτυξης, προχωρώντας γρήγορα και σταθερά σε Επενδύσεις που θα γίνουν από Ξένους, αφού η Ελλάδα στην ουσία, είναι παγιδευμένη από την αλόγιστη Οικονομική Διαχείριση πολλών Ετών.
Η σημερινή Κυβέρνηση οφείλει να "τρέξει" την Αγορά όσο μπορεί πιο γρήγορα, Ακόμα και εάν γίνουν εκλογές για οποιονδήποτε λόγο,  για όποιο κόμμα αναλάβει (στην περίπτωση την τωρινή θα είναι μάλλον η Νέα Δημοκρατία), ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ!
Τα κομματικά και τα ψηφοθηρικά συστήματα εργασίας των μέχρι τώρα κομμάτων δεν αποδίδουν πια. Χρέωσαν την Ελλάδα και τελικά μας φταίνε οι Ξένοι Δανειστές μας για την  σημερινή κατάσταση της Χώρας μας. Η μέχρι τώρα Ατιμωρησία όποιου μετέχει στην κακή Διαχείριση του Δημόσιου Χρήματος Πρέπει να σταματήσει δια ροπάλου!
Οι Νόμοι πρέπει να είναι σεβαστοί από τους Πολίτες και οι ποινές να γίνουν πολύ πιο αυστηρές!
Οι Έλληνες Άνεργοι και  οι  μορφωμένοι και εξειδικευμένοι Έλληνες που έφυγαν αναγκαστικά στο Εξωτερικό, Οφείλει η Πολιτεία να τους εντάξει στην Αγορά!
Τελικά ότι δεν γνωρίζουμε και ότι δεν μπορούμε να κάνουμε, ας μάθουμε ν' αντιγράφουμε εκείνα τα κράτη που πέτυχαν σε πολλά και είναι ήδη συστήματα δοκιμασμένα!
Η Δικαιοσύνη να πάψει να αποφυλακίζει εγκληματίες δολοφόνους και βιαστές! Αυτό είναι κατάπτυστο ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!
Όλα αυτά μόνο με Ενότητα, Πολύ Δουλειά και Πειθαρχία αλλά προπάντων ειλικρινή Πατριωτισμό, θα πετύχει αυτή η Χώρα να  κερδίσει τον χρόνο που έχασε!
όσο για εμάς τους πολίτες, εθισμένοι οι πιο πολλοί με τα κομματικά τερτίπια των μέχρι τώρα Πολιτικών μας, ν΄ αλλάξουμε και Εμείς Νοοτροπία! Τέρμα το ΕΓΩ! Μόνο το ΕΜΕΙΣ μας σώζει! Γιατί μέσα στο ΕΜΕΙΣ βρισκόμαστε όλοι μας!
Καλή Ανάσταση και ένα Ευτυχισμένο Πάσχα να είναι το φετινό! Πιο Φωτεινό! Πιο Ελπιδοφόρο!...   

Διαφημίσεις ατέλειωτες!!!

Αρκετά πια με τις κρέμες και τα πασαλείμματα!!! Δεν μπορώ πια να αντέξω τις υπερβολικές διαφημίσεις ορισμένων καναλιών. Γεμίσαμε  κρέμ...