Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Ο ISIS έβαψε στο αίμα την Κυριακή των Βαΐων στην Αίγυπτο

Ο ISIS έβαψε στο αίμα την Κυριακή των Βαΐων στην Αίγυπτο: Οι χριστιανοί Κόπτες της Αιγύπτου μπήκαν για μια ακόμα φορά στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους. Τουλάχιστον 27 νεκροί είναι ο απολογισμός από την έκρηξη σε Εκκλησία στην πόλη Τάντα. Έκρηξη και έξω από Ναό στην Αλεξάνδρεια είχε ως αποτέλεσμα να...

Σημ: Η αντιπαλότητα των Θρησκειών, έχει ήδη κάνει φοβερά εγκλήματα! Είναι καιρός πλέον (και άργησαν πολύ), να δούνε κατάματα όλα τα Κράτη, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
Ο ISIS εκμεταλλευόμενος την αγανάκτηση των Μωαμεθανών από τις διάφορες Επεμβάσεις Μεγάλων Δυνάμεων σε χώρες του Ισλάμ (Μωαμεθανικές) και ενώ ο ίδιος υπήρξε και μισθοφορικός στρατός σε αυτές, εργαζόμενος για τα συμφέροντα των ΗΠΑ και Ρωσίας, αργότερα μετατράπηκε σε αυτόνομο επαγγελματικό Στρατό, βασιζόμενος στον Φανατισμό των Μωαμεθανών. Τους οποίους στέλνει σε επιθέσεις αυτοκτονίας με μεγάλη ευκολία! Κάτι που οι Δυτικοί δεν μπορούν ούτε να διανοηθούν να πράξουν! Και γι 'αυτό τα πλήγματα του ISIS, θα συνεχίσουν για πολύ καιρό αφού Μωαμεθανοί υπήκοοι Δυτικών χωρών υπάρχουν πολλοί αλλά και επιπλέον μεταξύ των προσφύγουν με δυσκολία μπορούν να διακριθούν από τις διάφορες Αρχές Ελέγχου της Διακίνησής των.
Ήλθε λοιπόν κατά την γνώμη μου η ώρα να ξεγυμνωθεί η ΑΛΗΘΕΙΑ από όλα τα αντίπαλα λόγω Θρησκείας μέρη!
Την Ανεξιθρησκεία οφείλουν ΟΛΟΙ οι Θρησκευτικοί ηγέτες, να την σεβαστούν! Κάτι που λέγεται αλλά δεν γίνεται! Ούτε τα διαφορετικά Χρώματα ούτε το διαφορετικό  Θρήσκευμα πρέπει να χωρίζουν τους Ανθρώπους!
Αλλιώς τότε κανένα Θρήσκευμα δεν είναι Ειλικρινές αλλά Υποκριτικό και Ψεύτικο.
Και η αιτία είναι τα Οικονομικά και άλλα συμφέροντα που χωρίζουν τους Ανθρώπους!
Διαλέγουμε λοιπόν ξεκάθαρα: η πιστεύουμε αυτά που ορίζει η Θρησκεία τους καθενός μας, η κοροϊδευόμαστε όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά!
Το λυπηρό είναι πως για να ωφεληθούν ομάδες Ανθρώπων διαφορετικών Χρωμάτων και Θρησκειών θανατώνονται εκατοντάδες χιλιάδες άνδρες γυναίκες και παιδιά.
Ζούμε ακόμα και τα πρόσφατα θύματα του Χημικού Πολέμου!
Είμαστε Εμείς και οι Άλλοι πραγματικοί θρησκευόμενοι, η υποχωρούμε μπροστά στα συμφέροντά μας;.....και συγχρόνως δείχνουμε λυπημένοι;........Ντροπή μας!.......
Δημοσίευση σχολίου