Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Πότε επιτέλους θα τελειώσει αυτή η "Διαπραγμάτευση";...

Τελικά εκεί που νομίζαμε πως βαδίζουμε σε μία πιο σταθερή πορεία (μιλάμε για μικρή σταθερότητα), τσουπ πάλι ξαναβρισκόμαστε σε μια απ’ τα ίδια!...
Εδώ και μήνες πηγαίνουμε από μήνα σε μήνα και από δεκαπενθήμερο σε δεκαπενθήμερο!
Και ποιος φταίει;………
Εμείς η οι άλλοι;………
Μας είχανε τονίσει αυτοί οι «κακοί» άλλοι πως πριν από τις Γερμανικές εκλογές, να μην περιμένουμε λύση ουσιαστική για το Χρέος. Και αυτό για ευνόητους λόγους. Η μήπως και δεν το καταλάβαμε;….
Εμείς πως προχωρούμε με προσοχή έτσι ώστε να μην χάσει ούτε ένα κουκί το κόμμα μας και όπου σκοντάφτουμε στην λύση, με τρόπο την σπρώχνουμε πιο μακριά. Έτσι ώστε το παλούκι να το βρει άλλο κόμμα και εμείς να χάσουμε όσον το δυνατόν το λιγότερο;…..
Αυτοί βλάκες είναι  και μόνο Εμείς είμαστε αυτοί που η εξυπνάδα μας κυλάει απ’ τα αφτιά μας;…
Όχι Εμείς είμαστε οι μεγάλοι βλάκες που αφήσαμε την Χώρα βυθισμένη στο Χρέος και συνεχίζουμε να θέλουμε να το σώσει ο καθένας από μόνος του!!
Ακούγονται φωνές από άλλα κόμματα πως ήρθε η ώρα  Εθνικά ν’ αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά μας! Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε σε όλους πως Εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε τόσο κουτοί τώρα τουλάχιστον. Και τι κάνουμε; Απολύτως Τίποτα!!! Μηδέν…. Και επιμένουμε να μυξοκλαίμε παριστάνοντας συνεχώς τους αδικημένους!...
Και ο Χρόνος κυλάει…. «Δεν βαριέσαι» μάλλον σκέπτονται οι οικονομικοί εγκέφαλοί μας! «Η Σύνταξη των Ανθρώπων, οι Άνεργοι, οι Ανάπηροι, οι Ασθενείς, οι απανταχού οικονομικά αδύνατοι να επιβιώσουν… ε… και πολλοί άλλοι… ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ!»
Αυτό είναι το σκεπτικό που θα φέρει την λύση;..
Ε, λοιπόν κύριοι  τα πράγματα στην καθημερινότητα δεν επιτρέπουν άλλη καθυστέρηση! Είναι θέμα Ζωής και Θανάτου!...
Είμαι κατανοητός;……. η ένας ανόητος αιθεροβάμων;…… Μακάρι το δεύτερο……     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου