Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!........

Σε όλους τους νέους και νέες μας που από μεθαύριο αρχίζουν να δοκιμάζονται στις Πανελλήνιες Εισαγωγικές Εξετάσεις για Ανώτερες Σχολές, το Μήνυμα είναι ένα:



Ελληνόπουλα μας! Ψύχραιμα και με πολύ Αισιοδοξία  μπείτε στις εξεταστικές αίθουσες και  δώστε με ηρεμία και  πίστη στον εαυτόν σας, τις  απαντήσεις και τις λύσεις!



Είναι η πρώτη της Ζωής Γεύση  ενός Αγώνα και ότι και να γίνει  το Μέλλον δεν τελειώνει εδώ.Ευκαιρίες θα έχετε και άλλες. Αρκεί να πιστεύετε στην Δύναμη του εαυτού σας.


Για όσους δεν κοπίασαν όπως  χρειαζόταν, θα δοκιμαστούν πάλι. Και τότε θα πρέπει να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο.


Ξεκουραστείτε την προηγούμενη νύχτα καλά και το πρωί  πριν ξεκινήσετε για τις εξετάσεις μην φάτε βαριά, αλλά  τροφές δύναμης και ενέργειας, όπως  επιλεκτικά για τον καθένα, γάλα φρούτα, φρυγανιές με βούτυρο και μέλι και  λίγη σοκολάτα η καμία μπανάνα!....



Με τις ευχές Όλων μας, με θάρρος   δώστε την πρώτη μάχη σας. Αξία μεγάλη έχει η κάθε προσπάθεια!.....


Οι γονείς όλων σας θα σας περιμένουν να σας συγχαρούν για το όποιο αποτέλεσμά σας. Μην ξεχνάτε Ποτέ! Είναι όλοι τους υπερήφανοι για τα παιδιά τους!



Καλή Επιτυχία!!!!!...  






   

Διαφημίσεις ατέλειωτες!!!

Αρκετά πια με τις κρέμες και τα πασαλείμματα!!! Δεν μπορώ πια να αντέξω τις υπερβολικές διαφημίσεις ορισμένων καναλιών. Γεμίσαμε  κρέμ...