Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Εγκληματική χρόνια Αμέλεια!......

Εγκληματική χρόνια Αμέλεια!
Αυτά  είναι τα αποτελέσματα της Αμέλειας! Η Μάνδρα Αττικής, έζησε την Κόλαση της μεγάλης κακοκαιρίας! Ένα βομβαρδισμένο τοπίο που θύμισε τα ρεπορτάζ  από πόλεμο στο Ιράκ και Συρία! 16 νεκροί, αγνοούμενοι δεν γνωρίζουμε ακριβώς πόσοι και δεκάδες τραυματίες. Οι ψυχικά τραυματισμένοι όμως είναι ολόκληρος ο πληθυσμός της περιοχής. Το πλήγμα εκτός από τις ξαφνικές αγαπημένων προσώπων και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο του πνιγμού, συμπληρώνονται και με τις οικονομικές ριζικές εκατοντάδων καταστροφές κατοικιών και επιχειρήσεων!......
Και όλα αυτά γιατί από χρόνια πολλά οι Κυβερνήσεις, αμέλησαν να λύσουν ουσιαστικά προβλήματα της χώρας αυτής. Σκουπίδια, Βιολογικοί Σταθμοί, ρύθμισης της ροής των πολλών ρεμάτων που υπάρχουν στην χώρα. Η προσπάθεια τελείωνε πάντα με συμβούλια, σχέδια και αποτέλεσμα μηδέν.
Η χώρα γέμισε από Παρανομία όλων των ειδών! Χτίσαμε όπου γουστάραμε και αφού χτίστηκαν περισσότερα παράνομα σπίτια από τα νόμιμα, φτάσαμε στο σημείο να γίνεται  νέος Νόμος «Νομιμοποίησης» όλων των αυθαιρεσιών! Με στόχο να εισπράξει λεφτά! Ενώ παράλληλα με αυτό τον τρόπο έδινε το δικαίωμα στον καθένα να παρανομήσει και μετά να  νομιμοποιήσει την παρανομία! Δεν θα ξεχάσω που φτιάξανε και Σύλλογο πολλοί παράνομοι καταπατητές και απευθύνθηκαν στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια, για να βρουν το δίκιο τους. Ήταν τότε που ελέχθη πως το Κράτος θα κατεδαφίσει κάθε παράνομο οικοδόμημα.
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δεν μπόρεσε να δικάσει την υπόθεση για τον απλούστατο λόγο πως δεν γνώριζε την έννοια της Αυθαιρεσίας στις οικοδομήσεις! Και γίναμε  διεθνώς ρεζίλι των σκυλιών.
Όλα αυτά τα ακούμε και τα μαθαίνουμε από τα κανάλια καθημερινά.
Ποτέ όμως δεν είδαμε ούτε ακούσαμε κανέναν Πολιτικό να λέει ένα συγγνώμη για την εγκληματική Αμέλεια! Ένα συγγνώμη από το οποίο δεν θα βρίσκανε τα θύματα ξανά την Ζωή τους, αλλά όλοι μας θα αισθανόμαστε, πως δεν χάθηκε τελείως η Ανθρωπιά. Και όλα αυτά, γιατί υπάρχει από τότε που η Χώρα μας έγινε Κράτος δεν υπήρξε καμία Τιμωρία! Η Τιμωρία που ακούγαμε καμιά φορά εδώ και εκεί ήταν για κομματικούς σκοπούς. Για την «καρέκλα» Όλοι! Κανείς  για τον Άνθρωπο, τον Έλληνα Άνθρωπο. Δεν είμαστε όμως όλοι Άνθρωποι! Υπήρξαμε και πάρα πολλοί «άνθρωποι» που έθρεψαν για δικό τους όφελος αυτήν την ανεύθυνη Νοοτροπία των Πολιτικών. Ας φτιάξουμε λοιπόν πρώτα την Νοοτροπία μας προς το Εμείς και ας εγκαταλείψουμε το όφελος του Εγώ μας!

Αυτή είναι η αναγκαία αλλαγή για να φτάσουμε κάπου σώοι και ασφαλείς!......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου