Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

 Πολύ οικογενειακό Έγκλημα στην Ελλάδα!...
Το τελευταίο (μέχρι αυτήν την στιγμή) οικογενειακό έγκλημα στην Αθήνα τελικά άφησε εμβρόντητη την Κοινωνία μας. Σκότωσε την σύζυγο με τρόπο που έδειχνε πως στόχευε ο εγκληματίας σύζυγος να είναι σίγουρος για τον θάνατό της! Κυνήγησε την πεθερά και έκανε το ίδιο! Και αμέσως μετά, στράφηκε στο αγγελούδι του που κοιμόταν αμέριμνο και το θανάτωσε πάλι με μία σφαίρα στο κορμάκι του.
Στο τέλος εκεί κοντά στο κρεβάτι του  παιδιού γονάτισε ακουμπώντας το και βάζοντας το πιστόλι κάτω από το σαγόνι του έδωσε τέλος και στην Ζωή του!
Πράγματα ανήκουστα! Πράξεις ανεξήγητες! Ένας «καλός» κατά την ομολογία αρκετών γειτόνων, αλλά και συναδέλφων αστυνομικών και του ιδίου του πρώην πρωθυπουργού, στον οποίο ως προσωπική του Ασφάλεια συνόδευε παντού, απότομα έγινε ο πιο ειδεχθής και απαίσιος δολοφόνος της οικογένειάς του.
Δεν υπάρχει αιτία που θα μπορούσε να επικαλεστεί κανείς για μία τέτοια εγκληματική πράξη! Οποιοδήποτε και να ήταν το πρόβλημά του δεν μπορεί ν’ αντέξει σαν δικαιολογία.
Τελικά στην Ελλάδα ακόμα δυστυχώς προβλήματα μεταξύ συζύγων η συγγενών παραμένουν αιτίες εγκληματικών πράξεων.
Πόσο περισσότερο ένας αστυνομικός που επί σειρά ετών υπηρετούσε για να προφυλάξει δημόσια πρόσωπα, ήσυχος ευγενής και άξιος στην δουλειά του, παίρνει απότομες στροφές ο εγκέφαλός του και διαλύει ότι το καλύτερο είχε… την ίδια την οικογένειά του. Και μετά αυτοκτονεί! Δράμα ανεξήγητο. Και οι καλύτεροι ψυχολόγοι δεν θα μπορέσουν ποτέ, να καταλάβουν μία τέτοια στροφή. Και αφορμή για το τεράστιο δράμα, η περιουσία! (πάντα κατά τα λεγόμενα) τα σπίτια, τα χρήματα και όλα τα άλλα, για τα οποία είναι σκλαβωμένη η σημερινή Κοινωνία Παγκοσμίως! Εδώ όμως εμείς οι Έλληνες ακόμα δεν μάθαμε να λύνουμε τις  οικογενειακές διαφορές με ψυχραιμία και συνεννόηση! Ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά! Έχουμε ζήσει μικρά και μεγάλα παραδείγματα! Είμαστε ακόμα δυστυχώς «Άγριοι»!....... Είναι ένα μεγάλο θέμα που η Πολιτεία οφείλει να σκύψει στο πρόβλημα! Πως να γίνει όμως μία τέτοια ευαίσθητη Δράση από αυτήν , όταν συνεχώς η Ελλάδα είναι απασχολημένη από πολλά χρόνια πριν συνεχώς με τα χρέη της και την Διαφθορά και Κακοδιοίκησή της. Πως να γίνει, όταν δεν υπάρχει Αξιοκρατία και ο Κομματικός Καρκίνος την κατατρώγει;……
Κάποτε ίσως οι Έλληνες καταλάβουμε, πως δεν είμαστε μόνο Εγώ και Εσύ! Αλλά υπάρχουν δίπλα μας εκατομμύρια συμπολίτες μας!..
Ίσως μία μέρα………… πριν είναι πολύ  αργά!....
Τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια σους συγγενείς των θυμάτων!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου