Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

Τουλάχιστον 90 τζιχαντιστές σκότωσε η «μητέρα όλων των βομβών»

Τουλάχιστον 90 τζιχαντιστές σκότωσε η «μητέρα όλων των βομβών»: Ανεβαίνει ο απολογισμός των νεκρών από τη ρίψη της «μητέρας όλων των βομβών» στο Αφγανιστάν με στόχο σήραγγες που χρησιμοποιεί το Ισλαμικό Κράτος. Τοπικοί αξιωματούχοι μιλούν για τουλάχιστον 90 νεκρούς τζιχαντιστές.
...
Σημ: Είναι δυνατόν οι Μεγάλες Δυνάμεις να εξαφανίσουν το τρομοκρατικό Κράτος του ISIS. Εκείνο που θα είναι πολύ δύσκολο, είναι να εμποδιστούν ολοσχερώς οι τρομοκρατικές μεμονωμένες εγκληματικές ενέργειες φανατισμένων Μουσουλμάνων. 
Αυτό θα μειωθεί Μόνον εάν αποφασιστεί να μην γίνονται επεμβάσεις από ξένα κράτη σε Μουσουλμανικά κράτη, όπως έγιναν στο παρελθόν. Ας μην ξεχνάμε πως τα εκατομμύρια των εργαζομένων Μουσουλμάνων στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ, βοήθησαν υπέρμετρα τώρα τις τρομοκρατικές οργανώσεις να ενεργούν σχεδόν ανεξέλεγκτα, αφού κατόρθωσαν να ζούνε σε ξένα κράτη σαν κανονικοί πολίτες τους! Γι΄αυτό οι έλεγχοι πρέπει να ενταθούν και να παραμείνουν για πολύ καιρό σε εγρήγορση.
Κι' αυτά όλα γιατί το "γινάτι βγάζει μάτι"! Ειδικά όταν έχει εθισμένους  και φανατικούς θρησκευτικά συνεργαζόμενους στους εγκληματικούς στόχους της Τρομοκρατίας!
Ας φροντίσει επιτέλους η Παγκόσμια Κοινωνία των λεγόμενων Ανεπτυγμένων Κρατών, να σταθεροποιήσουν μία διαρκή Ουσιαστική Ειρήνη! Και όχι ακόμα και σήμερα μετά από 2 Παγκόσμιους Πολέμους να ζούμε πάλι τον Τρόμο! Καλά τα Υπερκέρδη αλλά υπολογίσιμη οφείλουμε να κάνουμε και την Ανθρώπινη Ζωή!
Τα λέει ο κοσμάκης πολλές φορές αυτά, αλλά καμία απάντηση δεν δίνεται! Σαν να ζούμε σε έναν Κόσμο πολύ κακών "Κωφών"!!!!!

Διαφημίσεις ατέλειωτες!!!

Αρκετά πια με τις κρέμες και τα πασαλείμματα!!! Δεν μπορώ πια να αντέξω τις υπερβολικές διαφημίσεις ορισμένων καναλιών. Γεμίσαμε  κρέμ...