Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Ιχθυοκαλλιέργειες: Ευρωπαϊκή πρωτιά για την Ελλάδα στην παραγωγή


ΣΗΜ: Αυτήν την επιτυχία θα πρέπει όλοι οι παραγωγοί μας  να  "ζηλέψουν" να οργανωθούν και  ν'αναπτύξουν τι παραγωγές τους. Πρωτεύοντα ρόλο θα παίξει η παραγωγή και στην Ελλάδα σπόρων ορισμένων προϊόντων ( όπως ντομάτας και πατάτας π.χ)! Κάτι που όπως κάπου διάβασα υπήρχε και ξαφνικά έκλεισε. Είναι από κακή νοοτροπία, άγνοια, αμέλεια η κάποια συμφέροντα μας κρατάνε δέσμιους στα συμφέροντά τους; Και τελικά τα μέχρι τώρα Υπουργεία Γεωργίας, γιατί αμέλησαν και ποτέ δεν αντιστάθηκαν σε τέτοια προβλήματα;...... Κάποια εταιρεία Μονσάντο ακούγεται να μονοπωλεί ( και πως αυτό γίνεται ;).....Ας αρχίσουμε να αλλάζουμε την κατάσταση  αυτή από όλα τα προϊόντα μας. Και ας προσπαθήσει το Κράτος ν' αναζωογονήσει  την επαρχία μας με κάθε τρόπο! Μόνο έτσι θα αποσυμφορηθούν οι μεγάλες πόλεις και οι νέοι που μπορούν και γνωρίζουν από αγροτικές δουλειές σιγά- σιγά θα γυρίσουν στην γη. Όσοι τουλάχιστον την διαθέτουν, αλλά την εγκατέλειψαν.
Είναι λυπηρό που στην Βουλή των 300 δεν ακούμε να γίνονται τέτοιες συζητήσεις ουσίας. Και μετά βέβαια παράλληλα να προχωρούμε και σε άλλα αγαθά της χώρας μας όπως ο Ήλιος και ο Άνεμος για την παραγωγή Ενέργειας! Το να στηριζόμαστε ακόμα σε εισαγωγή ρεύματος από άλλες χώρες, είναι αν μη τι άλλο μεγάλη έλλειψη νοικοκυροσύνης και βέβαια πρακτική Λογικής! Αλλά και μεγάλη ΝΤΡΟΠΗ!!!!
ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ;........ΣΕ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ 300 ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΊ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΥΣ 120 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ;..........  Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου