Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Το... χύμα story των ελληνικών εξαγωγών

Το... χύμα story των ελληνικών εξαγωγών







ΣΗΜ: Από την Ανάπτυξη της Γεωργίας και της Κτηνοτροφίας θα έπρεπε με κάθε δυνατή προσπάθεια να ξεκινήσουν σταδιακά, αλλά οργανωμένα οι όποιες Κυβερνήσεις, και παράλληλα βέβαια, να εξαντλούν κάθε προσπάθεια για απορρόφηση Επενδύσεων! Δεν υπάρχει άλλη λύση! Πρέπει να κερδηθεί πάση θυσία ο χαμένος χρόνος της καταστρεπτικής και ματαιόδοξης τάσης για  άχρηστη υπερκατανάλωση!
Μόνο η Ανταγωνιστική Παραγωγή των Ελληνικών Αγροτικών και Βιομηχανικών Προϊόντων θα δώσει το Οξυγόνο της Εργασίας στην Ελληνική Κοινωνία. Και επειδή πολλές φορές ακούω πως "τα παιδιά μας, δεν θα τα στείλουμε στα χωράφια, αλλά στα γραφεία" απαντώ πως όλα τα παιδιά δεν είναι καμωμένα για γραφεία!" Πρέπει να μας γίνει Συνείδηση πως κάθε εργασία έχει τα πλεονεκτήματά της και τις ευθύνες της. Αρκεί η Πολιτεία να ενδιαφερθεί σοβαρά για την επαρχία και να υποστηρίξει με ευκολίες καθημερινότητας τους κατοίκους των παραγωγικών χωριών.
Η μέχρι τώρα  απασχόληση των Πολιτικών με την επαίσχυντη και απόλυτη Ψηφοθηρία του Βολέματος και της Αναξιοκρατίας μας έχει ολότελα καταστρέψει. Ιδιαίτερα έχει καταστρέψει τους νέους, της επαρχίας τους οποίους οδήγησε στις μεγάλες πόλεις χωρίς προσόντα και στην Μετανάστευση. Σήμερα μεταναστεύουν και οι πιο μορφωμένοι νέοι μας! Διπλό το Κακό!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου